Hűségprogram

A Kabay Patika, mint a szegediek patikája, küldetésének tartja, hogy a szegedi lakosok egészségi állapotát javí­tsa, megfelelő tájékoztatást nyújtson a betegségek megelőzésével kapcsolatban. Feladatunk ellátásához gyógyszerek, étrend-kiegészí­tők, gyógyászati segédeszközök, valamint egyéb készí­tmények széles választékával állunk rendelkezésükre.
Munkatársaink magas szintű szakmai tudással, diszkrécióval fordulnak vásárlóinkhoz, nálunk elsődleges szempont a minőségi és gyors kiszolgálás. Felvilágosí­tó tevékenységet, tanácsadást és egészségügyi szolgáltatást is biztosí­tunk a hozzánk betérő betegeknek, vásárlóknak.

í–nnek, mint visszatérő vásárlónak, szí­vesen ajánljuk törzsvásárlói státuszunkat. Hűségprogramunk keretében egy rövid regisztrációt követően í–n kiemelt ügyfélként élhet a Kabay Patika által biztosí­tott szolgáltatásokkal, valamint kedvezményekkel. A kedvezmények nem támogatható gyógyszerekre, étrend-kiegészí­tő termékekre és egyéb készí­tményekre érvényesí­thetőek. A pontos kedvezményekről és a kedvezményezett termékkörről érdeklődjön munkatársainknál!

További szolgáltatások