Tepsiben sült sárgarépa fokhagymával turbózva

  1.  kg bio sárgarépa
    2 fej fokhagyma
    3 teáskanál oregánó
    3 teáskanál bazsalikom
    8 ek extra szűz olívaolaj

Megmossuk a répákat, majd meghámozzuk. A fokhagymákat is megpucoljuk. Ezután a répákat feldaraboljuk. Közben a sütőt előmelegítjük 200 fokra (alul-felül sütés), majd a tepsiben eloszlatjuk a répákat és a fokhagymákat.Ezután összekeverjük a bazsalikomot és az oregánót az olívaolajjal, és a répákra öntjük. Kicsit összekeverjük, és alufóliával letakarjuk. Végül a felmelegedett sütőbe toljuk a tepsinket 40-50 percre.

Forrás: nosalty.hu

Jó étvágyat kíván a Kabay Patika csapata!

További szolgáltatások