6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 95 | kabay@t-email.hu | +36 62 420 763

Az ön egészsége a mi hivatásunk!

Akciós ajánlataink a készlet erejéig érvényesek, bővebb információkért keresse munkatársainkat.

Az aktuális árról a patikában érdeklődjenek!

A teljesség igénye nélkül néhány fogyasztószer, mely patikánkban is megtalálható:

Velfem® bevont tabletta 30x 

Ára: 5.199 Ft (173,3 Ft/db)

Alfa-liponsavat, magnéziumot és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő. Magnézium tartalma hozzájárul a normál izomműködéshez, így a várandósság során a méh izomzatának normál működéséhez is. B6-vitamin tartalma pedig segíti az immunrendszer normál működését és a hormonális aktivitás szabályozását.

Adagolása: napi 2 x 1 tabletta

LadeeVit Extra kapszula 30x 

Ára: 4.489 Ft (149,63 Ft/db)

Komplex összetételének köszönhetően a LadeeVit Extra várandósvitamin alkalmazható a fogantatás előtt, a terhesség ideje alatt, illetve szülés után is a szoptatás időszakában végig. A szervezet által jól hasznosítható folát (Extrafolát-S®) mellett, kiemelkedő biohasznosulású vasat (Ferronyl® vas), omega-3-at és további 16 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.

Ajánlott adagolása: napi 1 kapszula

Inofolic® PREMIUM por 60x

Ára: 12.650 Ft (210,83 Ft/db)

Az Inofolic® PREMIUM egy étrend-kiegészítő, mely 2000 mg mio-inozitot, 50 mg alfa-laktalbumint és 200 µg folsavat tartalmaz. Mindazoknak ajánlott, akinek a fiziológiásnál alacsonyabb a mio-inozit és folsav szintje, illetve akinél fokozott bevitelre van szükség ezen összetevőkből (pl. babatervezés előtt, és terhesség alatt). Az Inofolic® PREMIUM ajánlható akkor is, ha alfa-laktalbuminnal szeretnénk hozzájárulni szervezetünk esszenciális aminosav pótlásához. Az esszenciális aminosavak a szervezet minden létfontosságú folyamatához szükségesek, pl. a fehérjék szintéziséhez, a hormonok és neurotranszmitterek szintéziséhez. Ezeket az aminosavakat a szervezet nem képes maga előállítani, így szükségszerű azokat táplálékkal, esetleg étrend-kiegészítő formájában bevinni.

Adagolása: naponta 1 tasak tartalmát 2,5 dl vízben fel kell oldani, majd étkezéstől függetlenül a nap bármely szakában alkalmazható.

GAL Babaváró 30 adag

Ára: 7.586 Ft (252,87 Ft/db)

A GAL Babaváró® terméket a legújabb kutatások fényében fejlesztették ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazzon, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. Ahol előnyös, a vitaminok és ásványok részben organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövények kivonatából származnak. A napi adagja biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmi esetre sem lépi túl az életszerű mennyiségeket, azaz azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem.

Folandrol por 60x 

Ára: 13.990 Ft (233,17 Ft/db)

Étrend-kiegészítő férfiak számára mio-inozittal, folsavval, szelénnel és antioxidánsokkal. Szelén tartalma segíti a normál spermaképződést, antioxidáns tartalma pedig hozzájárul a sejtek, így a hímivarsejtek oxidációs stressz elleni védelméhez.

Adagolása: naponta 1 tasak tartalmát 2,5 dl vízben fel kell oldani, majd étkezéstől függetlenül a nap bármely szakában alkalmazható.

BIODERMA PHOTODERM
SZÍNEZETT KRÉM

SPF50+ 40ml

BIODERMA PHOTODERM
KRÉM


SPF 50+ 40ML

URIAGE BARIÉSUN
SZÁRAZ OLAJ SPRAY

SPF30+ 200ml

NUXE SUN LÁGY TEXTÚRÁJÚ NAPTEJ SPRAY ARCRA ÉS TESTRE

SPF50+ 150ml

EUCERIN NAPOZÁS
UTÁNI KRÉM-GÉL

200ML