6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 95 | kabay@t-email.hu | +36 62 420 763

Az ön egészsége a mi hivatásunk!

Apivita

Természetesek. Hatékonyak. Holisztikusak. Ilyenek annak a napfényes Görögországból származó Apivita kozmetikai márka termékei, amelyek a szépség, az egészség és a boldogság egységét vallják. Támogatják a kiegyensúlyozott és harmonikus életstílust, első osztályú természetes alapanyagokból készülnek, összetételükben pedig semmilyen ftalát, szilikon, illetve ásványi olaj nem található.

Az Apivita márka története 1972-ben kezdődött. Ekkor alapította meg ugyanis két fiatal gyógyszerész, Nikos és Niki Koutsian, akiket a méhek társadalma, a görög természet és Hippokratész holisztikus hitvallása inspirált. Az Apivita elnevezés a latin apis (méh) és vita (élet) szóból született, mivel ennek a görög márkának a kozmetikumaiban a méhészeti termékek kapták a főszerepet.

Exeltis

Az Exeltis küldetése, hogy megváltoztassa a jövő egészségügyét! Ez az innováció és a kutatás iránti komoly elhivatottsággal érhető el. Kutatási és fejlesztési tevékenységük alapelve, hogy jobb és hatékonyabb megoldásokat találjanak a betegek és az orvosok számára egyaránt, kielégítve ezzel a megoldatlan egészségügyi igényeket.

Az Exeltis a nőgyógyászati termékek széles skáláját kínálja, igazodva a nők szükségleteihez és igényeihez, miközben alapvető célja a női egészség és életminőség javítása.

Az Exeltis a bőrgyógyászat területén is jeleskedik, mind receptköteles termékkel, mind étrendkiegészítőkkel tehetünk a szép bőrért és hajkoronáért. A haj egészséges szerkezetének megőrzéséhez szükséges tápanyagok felszívódását hajszépség-vitaminnal segíthetjük!

Alga System

Az Alga System Szegedtől 15 km-re, egy 600 négyzetméteres mikroalga-termesztő üzemben állíja elő termékeit, ezzel megelőzve a komoly környezeti szennyeződések termékekbe való bekerülését. A szabadlevegős, medencés algatermesztés esetén a levegőben található por szennyező anyagokat is bevisz a vízmedencékbe, madarak okozta szennyezés (akár elejtett ürülék) is befolyásolja a termesztés és a végtermék minőségét.

Ezen tényezők miatt az algát ezidáig leginkább állati takarmány pótlásra használják, azonban kedvező élettani hatásai miatt egyre komolyabban merült fel az emberi fogyasztásra alkalmas algatermesztés – akár mint ún. superfood vagy különböző élettani folyamatokat kiemelten támogató táplálékként. Ehhez viszont lényeges, hogy emberi fogyasztásra alkalmassá tevő termesztési-előállítási folyamat szerint termesszék az algát, majd élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően dolgozzák fel emberi fogyasztásra alkalmas, kapszulázható porrá.

La Roche-Posay

A La Roche-Posay termékei a La Roche-Posay francia városban található egyedülálló termálvízre épülnek, mely gyulladásgátló és bőrnyugtató tulajdonságairól ismert. A márka folyamatosan kutatja és fejleszti a termékeit, hogy hatékony megoldásokat nyújtson különféle bőrproblémákra, mint például az ekcéma, a rosacea, vagy az érzékeny bőr kezelése.

A La Roche-Posay termékpalettája magában foglal hidratálókat, arctisztítószereket, napvédő termékeket és speciális kezeléseket is, melyek mind dermatológiailag teszteltek, hipoallergének és parabénmentesek.

Azok számára, akik a bőrápolásban prémium minőséget és megbízható eredményeket keresnek, a La Roche-Posay márka kiváló választás, hiszen nemcsak a bőrproblémák hatékony kezelésére törekszik, hanem arra is, hogy a bőrápolás egy kellemes és luxus élménnyé váljon minden használó számára.

Vichy

A Vichy dermokozmetika a minőségi arcápolás szinonimája. Arra tervezték, hogy gondoskodjon minden arc- és bőrtípusról, még a legérzékenyebbekről is. A kozmetika márka gyökerei az egészséges arcbőr iránti törekvés és a gyógyszertár összefonódásában rejlenek.

Franciaországban, a védett Auvergne-i vulkáni régió központjában található a Vichy termálvíz forrása. Évezredes és 4000 méter mélyen vezető útja során a Vichy termálvíz 15 ásványi anyaggal és nyomelemmel gazdagodik, amelyek alapvető fontosságúak a bőr szépségéért.

A Vichy termálvíz a Vichy arcápolási termékek sztár hatóanyaga. Fedezze fel az erő forrását!

LXR

Az LRX termékek magyar gyógyszerészek által fejlesztett, egyedülálló receptúrák szerint készülnek, GMP (gyógyszeripari standard) minősített gyártóüzemben, minőségbiztosító szakgyógyszerész felügyelete alatt. A készítmények egymás hatását támogató, optimális dózisú hatóanyagokat és azok jól hasznosuló vegyületi formáit tartalmazzák. A fejlesztés és gyártás során a segédanyagok mennyiségének minimalizálására törekszenek, valamint a készítmények analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi, valamint nemzetközi akkreditált laborokban végzik.

Összehangolt környezetvédelmi megfontolásaik minimalizálják készítményeik a környezeti terhelést.

Organique

Az Organique, egy ma már több, mint 15 éves múlttal rendelkező natúrkozmetikai gyártó lengyelországi központtal, mely mostanra több, mint másfél tucat országban képviselteti magát Izlandtól a Perzsa-öbölig, Finnországtól Spanyolországig. Ugyan a családi vállalkozásként indult cég nagyvállalattá nőtte ki magát, a mai napig a termékek többsége “handmade”, azaz kézzel készítik válogatott minőségű természetes alapanyagokból. Bármilyen hihetetlen a végeredményt tekintve, némely termék több hónapos előállítási idő után kerül csomagolásra.

 

Használt kozmetikumaink hatással vannak érzékeinkre, úgymint a látásunkra, szaglásunkra, érintésünkre, ezért fektet kiemelkedően nagy hangsúlyt az Organique a forgalmazott termékek kellemes megjelenésérefinom illatára és bársonyos állagáraA természet inspirál minket, ezért arra összpontosítunk, hogy kozmetikumaink kompozíciói egyszerre legyenek biztonságosakgyengédek és hatékonyak. Manufaktúránk és gyártóüzemünk Oborniki Śląskie-ban található. Nagy gonddal készítünk magas színvonalú kozmetikumokat, amelyek mind a lakossági ügyfelek, mind a professzionális szegmens számára készülnek.

GAL

Termékeik fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartják és alapanyag választásaikat mindig a nemzetközi kínálat alapos átvizsgálása előzi meg. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrnek kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy.

Emellett a legfrissebb független nemzetközi kutatásokra támaszkodnak és nem saját maguk által megrendezett költséges kutatásokra, ugyanis céljuk, hogy a leghatásosabb terméket tudják kínálni nem az, hogy minél nehezebben leutánozható, könnyen szabadalmaztatható készítményeket versenyeztessenek. Örülnek, ha a versenytársaik ötletet merítenek termékeikből, és ők is jobbat kínálhatnak vevőiknek. Hiszik, hogy így is lehet sikeresnek lenni. Cégük kizárólag időtálló, tudományos bizonyítékok mentén fejleszti termékeit, hogy azok a legkorszerűbbek és leghatásosabbak legyenek, anélkül, hogy ez megnövekedett anyagi terhet róna vásárlóikra.

Bertha Medical

A Bertha Medical Csoport gyártókapacitásainak további bővítését és fejlesztését tervezi, a legmagasabb színvonalú gyártótevékenység elérése, továbbá a nemzetközi minőségbiztosítási rendszereknek való megfelelés érdekében.

A saját termékek népszerűsítése mellett kiemelt figyelmet kívánnak fordítani a természetes gyógymódok eddig még sokak által nem ismert terápiáinak a megismertetésére, és ennek érdekében természetgyógyász-, egészségügyi szolgáltatások nyújtását végző Egészség központjukkal is a gyógyulásra és megújulásra vágyókat kívánják szolgálni.

Energy

Az Energy cégről – A csehországi anyavállalat alapjait több mint 25 éve, a folyamatosan megújuló holisztikus szemléletnek és a fogyasztók komplex kiszolgálásának gondolata mentén tette le. A hazai leányvállalat, az energy magyarország kft. 20 évvel kezdte meg működését: klubhálózata és forgalma egyaránt folyamatosan növekszik, az értékesítést tekintve jelenleg első helyet foglal el a cégcsoport leányvállalatai között.

Az Energy az egyensúlyi állapotból való kibillenés okát keresi, és gyengéd, kíméletes hatással adja vissza a test természetes erejét és vitalitását.
Valamennyi készítményüket mélységes felelősségtudattal, valamint a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia legújabb ismereteinek felhasználásával és a hagyományos kínai orvoslás alapelvei iránti tisztelettel állítják elő.
Dermedic logo

A Dermedic gyógyszertárakban elérhető dermokozmetikai márka, mely dermatológusok, kozmetológusok és biotechnológusok tapasztalata alapján lett kifejlesztve kifejezetten az érzékeny bőr speciális problémáira és gyógyszertárakban kapható kozmetikum. A Dermedic szakemberei tudományos kutatásokat végeznek, ennek köszönhetően a Dermedic kozmetikumok olyan aktív összetevők egyedi kombinációja, melyek jótékony és biztonságos hatást gyakorolnak a bőrre. A formulák ásványi anyagokban gazdag, artézi forrásból származó termálvízre épülnek, melyek szintén jótékony hatással vannak a bőrre. A termékvonalakat az érzékeny bőr különböző igényei alapján fejlesztik, melyek segítséget nyújtanak a különböző bőrproblémák kezelésében és megelőzésében. Számos klinikai és fogyasztói teszt bizonyítja a Dermedic kozmetikumok hatékonyságát.